x

EU European Union - English     NL Netherlands (Nederland / België) - Nederlands     SE Sweden (Sverige) - Svenska

x

x

Insteekelementen olie

Inschroefelementen olie

Inschroefelement hydrauliekolie

Inschroefelementen olie

IHP ontwikkelt insteekelementen voor opwarming van olie en op olie gebaseerde producten. Een insteekelement met de goede energieverdeling, materiaal en besturing is een efficiënte en nauwkeurige warmtebron die minimaal met onderhoud vereist. In ons design houden we rekening met de eigenschappen van het medium en ontwerpen een inschroefelement dat voorzichtig is met de vloeistof en correct aangepast is aan het proces.

IHPs insteekelementen worden vaak voorzien met één of meerdere thermowells voor sensoren en geïntegreerde voelers. In de aansluitdoos monteren we ook stelbare thermostaten en temperatuurbegrenzers. De insteekelementen worden met voordeel oponze elektronische besturingskasten aangesloten die beide op voorraad zijn en naar wens worden aangepast.

Industriële insteekelementen en inschroefelementen worden geproduceerd met buiselementen die worden verwerkt en gelast of gesoldeerd in de elementkoppen, nippels en flenzen. De insteekelementen worden meestal ingebouwd in machines of worden erop gemonteerd voor gemakkelijke toegang en aansluiting.

Insteekelementen worden als warmtebron gebruikt in bijvoorbeeld industriële baden, tanks, doorstroomverwarmers, ketels en radiatoren.

Als PDF downloaden

Technische specificatie

Specifiek vermogen tot aan 10W/cm²
Werktemperatuur tot aan 800°C
Spanning wordt naar wens aangepast, zo ook interne ∆- of Y-koppeling
Meest voorkomende nippels van IHPs elementen G¾”, G1”, G1 ¼”, G1 ½”, G2”, G2 ½”, M45x2, M77x2
Meest voorkomende elementmaterialen koper, roestvrij staal, zuurbestendig roestvrij staal, 254 SMO, Incoloy® 800, Incoloy® 825, aluminium en titan

Maak deel uit van ons succes

IHP levert verwarmingssystemen, besturingssystemen en industriële diensten aan vele toonaangevende industriële bedrijven in Europa. Als partner en leverancier staan we bekend voor onze flexibiliteit en onze hoge kwaliteit. Samen creëren we succesvolle langdurige relaties.

AkzoNobel Pipelife TetraPak SKF Ericsson Univar SCA ABB KRAFT Vattenfall Scania

Adres

Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Zweden

Openingstijden

Maandag tot vrijdag 08:00-16:30
Zaterdag en zondag gesloten

Contact

E-post: info@ihpheating.nl
Telefoon: +31 (0)413 28 83 48
Fax: +46 (0)31 795 30 39

x

Bedrijfsnaam (verplicht veld) *

Contactpersoon (verplicht veld) *

E-mail (verplicht veld) *

Bericht (verplicht veld) *