x

EU European Union - English     NL Netherlands (Nederland / België) - Nederlands     SE Sweden (Sverige) - Svenska

x

x

Doorstroomverwarmers

Doorstroomverwarmer

Doorstromer

Circulatieverwarmer

Een doorstroomverwarmer verwarmt effectief vloeistoffen, oliën en gassen in stroom. IHPs doorstroomverwarmers worden gemaakt in erg robuuste en krachtig ontwerpen waar we het medium verwarmen naar gewenste temperatuur direct bij uitgaande aansluiting. Wij ontwerpen ook met een lager vermogen in het geval dat het medium terug circuleert in een gesloten kringloop of waar de behoefte van het vermogen laag is. De doorstromer wordt dan ook circulatieverwarmer genoemd.

IHP ontwerpt doorstroomverwarmers volledig naar proceseisen en specificaties van de klant. Een complete doorstromer bestaat uit een buis, inloop, uitloop, elektrisch verwarmingselement, flenzen en aansluitdoos. Wij bouwen ook thermische isolatie, thermostaten, temperatuursensoren, flowsensoren, druksensoren en overhittingsbeveiliging in om de juiste bedrijfseigenschappen te bereiken.

De doorstroomverwarmer wordt normaal gestuurd door een externe afzonderlijke besturingskast of via een op PLC aangesloten bedieningspaneel. Voor eenvoudigere installaties en lagere vermogens kan mechanische thermostaatregeling gebruikt worden.

IHP helpt ook met besturingssystemen, installatie en preventief onderhoud.

Als PDF downloaden

Technische specificatie

Gebruikelijke voedingsspanning is 230V, 400V en 690V
Buismateriaal kan worden gekozen uit koolstofstaal, roestvrij staal, zuurvast roestvrij staal, aluminium en titaan
Elementmateriaal gebruikelijk in koper, roestvrij staal, zuurvast roestvrij staal, 254 SMO, Incoloy® 800, Incoloy® 825, aluminium en titaan

Maak deel uit van ons succes

IHP levert verwarmingssystemen, besturingssystemen en industriële diensten aan vele toonaangevende industriële bedrijven in Europa. Als partner en leverancier staan we bekend voor onze flexibiliteit en onze hoge kwaliteit. Samen creëren we succesvolle langdurige relaties.

AkzoNobel Pipelife TetraPak SKF Ericsson Univar SCA ABB KRAFT Vattenfall Scania

Adres

Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Zweden

Openingstijden

Maandag tot vrijdag 08:00-16:30
Zaterdag en zondag gesloten

Contact

E-post: info@ihpheating.nl
Telefoon: +31 (0)413 28 83 48
Fax: +46 (0)31 795 30 39

x

Bedrijfsnaam (verplicht veld) *

Contactpersoon (verplicht veld) *

E-mail (verplicht veld) *

Bericht (verplicht veld) *