Neem contact met ons op +31 (0)413 28 83 48 of info@ihpheating.nl
Home > Over IHP

Over IHP

Verwarmingselementen en systeemoplossingen voor industriële elektrische verwarming – IHP

IHP International Heating Products AB levert elektrische verwarmingselementen en systeemoplossingen voor industriële elektrische verwarming. IHP verkoopt tevens producten en systemen voor controle, temperatuurregeling en temperatuurmetingen, evenals accessoires zoals bekabeling en aansluitmaterialen.

IHP en haar oprichters hebben meer dan 30 jaar ervaring in deze branche. Onze medewerkers zijn experts in de elektrotechniek en engineering technologie. IHP biedt aangepaste producten en standaardoplossingen aan voor productindustrie en procesindustrie, zo ook voor de OEM-markt.

Onze kracht is ons vermogen om elektrische verwarmingsproducten met een hoge kwaliteit te leveren tegen een concurrerende prijs waarbij wij de ontwerp en productie uitvoeren binnen de internationale normen van de actuele wereldmarkt.

Wij bij IHP zijn trots op onze vooraanstaande dienstbaarheid die onze klanten voordeel brengt in hun bedrijven. Wij staan voor maximale efficiëntie, korte doorlooptijden en bieden onze klanten een goede service, goed advies en producten met een hoge kwaliteit en korte levertijden.

Bedrijfsomschrijving

pdf IHP Bedrijfsomschrijving

IHP levert elektrische verwarmingssystemen voor de industrie. We ontwikkelen, installeren en automatiseren nieuwe productielijnen. Middels servicecontracten kunnen we de dagelijkse processen controleren en door service en onderhoud zorgdragen voor een blijvende optimale werking van uw systemen.

ONDERDELEN

Onze onderdelen ter vervanging, innovatie of voor een nieuw proces waarvoor uw productie afhankelijk is van voor het proces geschikte en betrouwbare componenten voor verwarmen en besturen en regelen. Wij kunnen de onderdelen tevens als maatwerk leveren om nog beter op uw procesvereisten aan te kunnen sluiten.

PROCES
Binnen het gebied proces vindt u onze verwarmingssystemen die specifiek zijn ontworpen voor zwaardere productieprocessen. Petrochemische industrie, krachtcentrales, het harden van metalen en productie van biobrandstoffen zijn slechts een paar voor-beelden waar deze verwarmingssystemen kunnen worden toegepast.

AUTOMATISERING
IHP bouwt besturingskasten en we programmeren systemen als PLC / SCADA / HMI. We installeren ook uw robots, en kunnen uw processen optimaliseren, aangevuld met eventuele training en uitleg.

PROJECTS
Een gerichte samenwerking kan leiden tot de ontwikkeling van een product of proces wat exact aansluit op uw wensen en behoeften. Samenwerken met onze ingenieurs en ontwerpers aan diverse productontwikkelingen of aanpassingen in maatwerk.

INSPECTIE EN EVALUATIE
IHP voert inspecties en beoordelingen uit voor de procesindustrie, voornamelijk voor proces-verwarmingssystemen, isolatie en overige elektrische installaties. We evalueren uw systeem met moderne en gespecialiseerde apparatuur en proberen verbeterpunten te vinden.

INSTALLATIE EN SERVICE
IHP verzorgt de installatie van componenten en systemen, en levert tevens turn-key projecten zodat uw systeem direct operationeel is.

IHP kan ook uw bestaande installaties in service en onderhoud nemen.

presholl-1

Visie

IHP zou de eerste keuze moeten zijn voor aanschaf van industriële verwarmingssystemen, automatiseringsoplossingen en elektrische en mechanische industriële services.

Doelstelling

We zijn continue bezig met het proberen te verbeteren van producten, oplossingen en onze service om zodoende optimaal voor onze klanten te kunnen werken.

Bij ons zijn enthousiaste en deskundige mensen werkzaam met een passie voor techniek, welke nauwkeurig en aan klantgerichte service werken.

We stellen ons mede verantwoordelijk op in het kader van duurzame energie en het verminderen van schadelijke effecten op onze leefomgeving.

Organisatie

Andreas Rexander, Operationeel Management, Onderdelen and Projecten
Daniel Mattsson, Onderdelen, Processen en Projecten
Susanne Andrén, Boekhouding en Administratie
Lennart Mattsson, Onderdelen en Proces
Heidi Mattsson, Onderdelen en Proces
Christian Magnusson, Automatisering, Evaluatie, Inspectie, Installatie en Service
Tony Hillerstedt, Automatisering, Evaluatie, Inspectie, Installatie en Service
Kristian Isaksson, Automatisering, Evaluatie, Inspectie, Installatie en Service

Organisatie IHP

presholl-4

Onze waarden
  • Lange termijn klantenrelaties
  • Oplossingen met en optimale functionaliteit en kwaliteit
  • Flexibel en betrouwbaar
  • Respect en aandacht voor onze leefomgeving

Omgeving

IHP vermindert uw impact op het milieu en maakt u vrij van fossiele brandstoffen!
Velen van ons zijn waarschijnlijk bezorgd over de gevolgen die o.a. de industrie op ons milieu en werksituatie heeft. Om dit tegen te gaan, willen we onze klanten er van bewust maken dat IHP producten en systemen heeft die milieuvriendelijk zijn en opwarming van de aarde verlichten.

IHP werkt in ieder ontwerp-en ontwikkelingsproject milieubewust. Met onze elektrische verwarmingsproducten en ontwikkelde technologie, kunnen we nu processen opwarmen tot 1850°C (3362°F).

We converteren bestaande faciliteiten en bouwen nieuwe energie-efficiënte systemen die het energieverbruik aanzienlijk verminderen en maken u onafhankelijk van fossiele brandstoffen. Onze producten en diensten zijn voor u een zeer rendabele investering!

Wilt u meer over IHP’s producten weten die energie en geld te besparen en tegelijkertijd een bijdrage aan een beter milieu leveren? Neem vandaag nog contact met ons op!

 

IHP werkt samen met toonaangevende producenten in Europa voor industriële producten. Zowel als partner als leverancier staan we bekend om onze flexibiliteit en onze kwaliteit ten aanzien van producten en diensten. IHP werkt volgens een zo efficiënt mogelijke wijze om tot een proces, systeem of oplossing te komen en bouwen daardoor mee aan succesvolle en langdurige klantenrelaties.

klanten

IHP AB

Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Zweden

Switch:
Fax:
E-mail:
Skype:
+31 (0)413 28 83 48
+46 (0)31 795 30 39
info@ihpheating.nl
ihpmeeting
Openingstijden
Maandag 08:00-16:30
Dinsdag 08:00-16:30
Woensdag 08:00-16:30
Donderdag 08:00-16:30
Vrijdag 08:00-16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © IHP AB 2005-2020. All rights reserved.
Sitemap

Vestigingen