Neem contact met ons op +31 (0)413 28 83 48 of info@ihpheating.nl
Home > Diensten > Installatie en Service

Installatie en Service

elinstallation1
Installatie en Service

Doppvärmare Installatie en Service – Data blad

>> IHP’s team van ervaren industriële elektriciens kunnen bouwen aan uw elektrische installatie, de besturing en regeling en desgewenst zorgdragen voor service en onderhoud.

Onze jarenlange ervaring staat ons toe om een zeer grote verscheidenheid aan projecten te kunnen ondersteunen. We kunnen daarnaast optreden als supervisor of project manager voor langdurige of samenwerkingsprojecten.

IHP’s team van ervaren industriële elektriciens kunnen werken aan uw elektrische installatie, de besturing en regeling en desgewenst zorgdragen voor service en onderhoud. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, derhalve hebben onze medewerkers ook veiligheidstraining gehad zoals SSG entrance. hot work en hebben ze een geldig besturingsbewijs voor een (schaar-)hoogwerker en/of vorkheftruck.

tonynl

Met doorlopende opleiding zorgen we dat we van de laatste regels omtrent veiligheid en de installaties op de hoogte zijn. Daardoor kunnen we betrouwbare en veilige installaties uitvoeren welke optimaal presteren en aan uw kwaliteitsnorm bijdragen.

Industriële Services

IHP verzorgt industriële service in de vorm van preventief en doorlopend onderhoud.

We kunnen ook voor een stuk verantwoordelijkheid overnemen ten aanzien van de controle en functionaliteit van de lopende processen zodoende deze aan de gestelde normen en verwachtingen blijven voldoen.

Totaal oplossingen

IHP verzorgt de installatie van componenten en systemen, en levert tevens turn-key projecten zodat uw system direct operationeel is.

Als u hulp en advies nodig heeft bij het zoeken naar de best mogelijke oplossing kunt het beste onze specialisten raadplegen die u zo goed mogelijk kunnen helpen.

industriservice servicebil

 

 

IHP werkt samen met toonaangevende producenten in Europa voor industriële producten. Zowel als partner als leverancier staan we bekend om onze flexibiliteit en onze kwaliteit ten aanzien van producten en diensten. IHP werkt volgens een zo efficiënt mogelijke wijze om tot een proces, systeem of oplossing te komen en bouwen daardoor mee aan succesvolle en langdurige klantenrelaties.

klanten

IHP AB

Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Zweden

Switch:
Fax:
E-mail:
Skype:
+31 (0)413 28 83 48
+46 (0)31 795 30 39
info@ihpheating.nl
ihpmeeting
Openingstijden
Maandag 08:00-16:30
Dinsdag 08:00-16:30
Woensdag 08:00-16:30
Donderdag 08:00-16:30
Vrijdag 08:00-16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © IHP AB 2005-2020. All rights reserved.
Sitemap

Vestigingen