Neem contact met ons op +31 (0)413 28 83 48 of info@ihpheating.nl
Home > Diensten > Inspectie en Evaluatie

Inspectie en Evaluatie

Inspectie en Evaluatie
Inspectie en Evaluatie

INSPECTIE EN EVALUATIE Inspectie en Evaluatie – Data blad

>> IHP evalueert uw systeem en werkt een gedetailleerd rapport uit met een overzicht van de huidige staat van het systeem en een actieplan.

IHP voert inspecties en beoordelingen uit voor de procesindustrie, voornamelijk voor de procesverwarmingssystemen, isolatie en overige elektrische installaties. We evalueren uw systeem met moderne en gespecialiseerde apparatuur: en proberen verbeterpunten te vinden.

Vervolgens  brengen we rapport uit met een voorstel van de mogelijke verbeterpunten en we ontwikkelen een plan van aanpak om de installatie optimaal voor het productieproces aan te passen.

magnusson-nl


U maakt gebruik van onze kennis

Vele van onze mensen zijn zeer ervaren wat betreft onze kennis en kunde omtrent elektrische verwarmingssystemen. Dit betekent dat we u bij kunnen staan met het vinden van een passende oplossing voor uw wensen betreffende uw systemen. We proberen altijd wat extra’s toe te voegen door gebruik te maken van onze kennis en ervaring. Er zijn nu eenmaal altijd systemen die zo optimaal als mogelijk zijn samengesteld maar misschien door de huidige techniek en mogelijkheden geoptimaliseerd en verbeterd kunnen worden. Soms kan inzicht in een klein detail al verschil maken. Uiteraard zijn er beperkingen en grenzen die het uiteindelijke resultaat mee bepalen.

Een complete reeks aan oplossingen

We hebben een compleet aanbod in industriële verwarmingssystemen. Naast een breed assortiment van kwaliteitscomponenten proberen we een meerwaarde te bieden door een juiste installatie uit te voeren, project management en diverse andere ondersteunende werkzaamheden te verzorgen. Als u advies nodig heeft om tot de beste oplossing voor uw eisen te komen zullen onze teams van verwarmingsspecialisten u met raad en daad bijstaan.

 

 

 

IHP werkt samen met toonaangevende producenten in Europa voor industriële producten. Zowel als partner als leverancier staan we bekend om onze flexibiliteit en onze kwaliteit ten aanzien van producten en diensten. IHP werkt volgens een zo efficiënt mogelijke wijze om tot een proces, systeem of oplossing te komen en bouwen daardoor mee aan succesvolle en langdurige klantenrelaties.

klanten

IHP AB

Hällebergsvägen 5
SE-443 60 Stenkullen
Zweden

Switch:
Fax:
E-mail:
Skype:
+31 (0)413 28 83 48
+46 (0)31 795 30 39
info@ihpheating.nl
ihpmeeting
Openingstijden
Maandag 08:00-16:30
Dinsdag 08:00-16:30
Woensdag 08:00-16:30
Donderdag 08:00-16:30
Vrijdag 08:00-16:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Copyright © IHP AB 2005-2020. All rights reserved.
Sitemap

Vestigingen